Skip to content


Заслужуваш да имаш најшик дом и канцеларија!

Им посакуваме добредојде на роботите во нашиот дом...

ПОЛИЦИ MOVABLE

СТОЛЧЕ CIRCLE

ТРАНСПАРЕНТНИ ПРЕГРАДИ
IMPROV

ПОЛИЦИ MOTHER

oska home е онлајн продавница за уникатен, рачно изработен мебел и производи за домот од природни материјали. Сѐ е македонски дизајн и производство.


Зошто OSKA home?

Рачна изработка

Внимателно рачно изработени парчиња, секое со своја уникатна вредност.

Локално

Материјалите, изработката и дизајнот се локални и се македонско производство.

Природни материјали

Се користат природни материјали од обновливи ресурси.

Уникатен дизајн

Дизајн кој отстапува од останатата понуда на пазарот, уникатен и единствен.

INDOOR ГРАДИНИ


Живеење со oska

Сакаме да видиме како ги инкорпорирате нашите дизајни во вашиот дом. Тагнете нè на вашите фотографии и ставете хаштаг #oskahome, најинтересните ќе ги споделиме на нашиот инстаграм профил

Oska Home предлага...

Маси

малку поинаква маса

Свеќи

амбиент во домот

Прегради

динамика во просторот

Растенија

природа во домот

Полици

библиотека која зрачи

Нега

honey and milk
органска козметика

Столче

агол кој е удобен

Уметнички слики

Neutral Elegant Minimalist Art Mockup Your Story
македонски автори