Skip to content

 Бесплатна консултација со архитект

Доколку Ви се допаѓа некој од производите од Oska Shop, меѓутоа не знаете како најдобро да го вклопите во вашиот простор (дом, канцеларија, кафетерија и слично), пишете нѝ на info@oskashop.mk, прикачете фотографии од просторот и пишете нѝ во кое време најдобро Ви одговара да ве контактираме. Архитект од нашиот тим ќе Ве исконтактира во рок од 48 часа и ќе можете детално да разговарате за решение во 30 минутен бесплатен разговор. 

внатрешно уредување