Skip to content
Home » Archives for Огнена Костова

Огнена Костова

Четири начини да го искористите столчето Circle Dot во вашиот дом

Иако недоволно употребувани во уредувањето, помошните столчиња може да бидат многу практичен и мултифункционален дел од вашиот дом. Токму такво е и Circle Dot столчето, кое покрај со многуте намени, плени и… Read More »Четири начини да го искористите столчето Circle Dot во вашиот дом

Hygge начин на живот и убавината на секојдневните моменти

Hygge е дански концепт за живеење кој е веќе распростанет речиси низ целиот свет и со добра причина – Данска и останатите скандинавски земји редовно се на највисоките позиции на листите… Read More »Hygge начин на живот и убавината на секојдневните моменти