Skip to content
Home » Одек

Одек

,,Со секој женски лик кој сум го градела сум откривала други жени во мене” -Наталија Теодосиева

Фотографија: Ерина Богоева Наталија, сме те гледале во претставата ,,Мојот маж’’ филмот ,,Врба’’ каде главната тематика е позицијата на жените во денешното општество? Дали имаше нешто суштински поврзувачки во овие… Read More »,,Со секој женски лик кој сум го градела сум откривала други жени во мене” -Наталија Теодосиева

Сум почувствувала неправда и сум била во ситуација каде што сум требала да ја докажувам својата вредност – Интервју со Дина Дума

Дина Дума е успешна режисерка која особено беше во фокус на вниманието последниве неколку месеци. Нејзиниот филм „Сестри“ се здоби со многубројни интернационални признанија, меѓу кои и престижната Специјална награда… Read More »Сум почувствувала неправда и сум била во ситуација каде што сум требала да ја докажувам својата вредност – Интервју со Дина Дума