Skip to content

Uncategorized

Биди дел

Доколку си дизајнер или произведуваш некои рачно изработени предмети и мебел можеш да ни испратиш фотографии на info@oskahome.mk, нашиот тим ќе ги разгледа и ќе ти одговори во најскоро можно… Read More »Биди дел

Нашиот пристап

Кои сме ние? Oskashop е македонска е продавница која што продава уникатни, рачно изработени мебел и производи за дома, од природни и локални материјали. Сите производи кои се продаваат на… Read More »Нашиот пристап