Skip to content
Купи!

ОБУКА ЗА 3DS MAX + VRAY

ден 13,000.00

Категорија

 Опис: 10 дневна напредна онлајн обука

 Почеток: 20ти февруари – 6ти март (работни денови)

 Партиципација за обуката: 15.000 МКД  
Рана пријава до 14ти јануари: 12.000 МКД

Сите информации за обуката прочитајте ги на

Обука за 3D визуелизација