Skip to content

ADVANCED постелнина 07-1 by Calina

ден 1,850.00ден 2,500.00

ADVANCED послетнина изработена од ткаенина 100% памук, материјал кој се одликува со голем квалитет и истрајност.

SKU: Не е достапно Категории , , , Ознаки: , ,

Постелнината е изработена од ткаенина 100% памук, материјал кој се одликува со голем квалитет и истрајност.. Составот му овозможува на телото да дише, а допирот со телото е значително попријатен, неалергиски.

Производите на Calina се изработени од здрава и хигиенска суровина и се тестирани пред процесот на нивното производство.

Важно: Пред перење јорганската навлака и навлаката за перница, превртете ги со лицето на внатре. Перете рачно или машински на 40оC. Користете детергенти наменети за боени ткаенини. Не користете средства за белење или детергенти кои содржат средства за белење.

Комплетот 200 x 200 содржи :

Јорганска навлака 200х200 cm
Чаршав 180х200 + 25 cm
2 Навлаки за перница 50х70

Комплетот 160 x 200 содржи :

Јорганска навлака 160х200 cm
Чаршав 90х200 + 25 cm
1 Навлакa за перница 50х70

Димензии Не е достапно
димензии

200 х 200 дупли, 160 х 200 единечен