Skip to content

AIR PLANT ZEN GARDEN растение by Indoor Garden

ден 1,600.00

Мини зен градина за ентериер од колекцијата Concrete
Gardens – Air Plant Zen Garden (бетонски градини) на Indoor Garden.
Композицијата е аранжирана во уникатен, рачно изработен, лесен бетонски сад.

латинско име на растението: Ficus benjamina

 

Само 2 останати на залиха

Симболика: Симбол на слобода, промени и креативност.
Одржување:
– индиректна сончева светлина или вештачко осветлување
– Натопете ја во вода на секои 1-2 недели.

Вие исто така би сакале…