Skip to content

ОБУКА ЗА AUTODESK BIM REVIT

ден 15,000.00

Категорија

Опис: 10 дневна напредна онлајн обука

Почеток: 1ви Февруари – 15ти Февруари 2023 (работни денови)

Часовите се од 17:00 часот, со време траење од 1 ипол саат.

Рана партиципација за обуката: 12.000 МКД  (до 14ти јануари 2023)
Регуларна партиципација : 15.000 МКД

Со самата уплата резервирате место за обуката. Бројот на места е неограничен.

Сите информации се на https://meleemskopje.com/bimrevit/