Skip to content

Bean – Рачно изработен гипсен украсен тањир со природен земјен пигмент from Tiera studios

ден 900.00

 

 

Tiera Studio е мало креативно студио од Скопје, кое произведува рачно изработени гипсени предмети со различни и интересни форми, кои можат да го надополнат вашиот дом со медитерански шмек.

 

Димензии 23 × 32 × 2 cm
боја

жолта, цигла, црна