Skip to content

Brava jet m6® влажен бришач на под

ден 47,000.00

Wi-Fi-поврзан робот кој што го брише подот со влажна крпа.
tick Прецизен спреј
tick  Го учи просторот и го мапира
tick Се прилагодува преку iRobot OS и преку гласовна команда

tick Чисти во организирана насока

tick Чисти плочки, цврсто дрво и камен
Доколку се направи некаква флека на подот, на пример: стапки од вашето куче, истурено кафе и слично, Braava веднаш ќе го исчисти тоа.
Braava jet ќе ги одржува местата чисти кои што се константно неуредни, како на пример влезниот дел од станот.
Braava jet ќе ги одржува местата чисти кои што се константно неуредни, како на пример влезниот дел од станот.
Спрејот прска директно на флеката, со што прска повеќе таму каде што е потребно.

Што има во кутијата:

1 iRobot® Braava jet m6 Robot Mop
1 Home Base® Charging Station
Line Cord
1 Cleaning Starter Kit:
Braava jet™ Hard Floor Cleaning Solution Sample
2 Wet Mopping Pads
1 Dry Sweeping Pad
1 Washable Wet Mopping Pad
1 Washable Dry Sweeping Pad

димензија

9-12 m2, 13-15m2, 15-20m2