Skip to content

Новогодишен подарок M

ден 700.00

Купете подарок во износ од 700 ден.

Производите се од македонски креативци, рачна изработка.

Бидете изненадени.

Со купување на подарок, ја поддржувате креативната енергија и работата на МЕЛЕЕМ Скопје.

Купете подарок во износ од 700 ден.

Производите се од македонски креативци, рачна изработка.

Бидете изненадени.

Со купување на подарок, ја поддржувате креативната енергија и работата на МЕЛЕЕМ Скопје.