Skip to content

CIRCLE | Svetlo wood handmade table design by Sara Simoska

Call for Price

Circle масите и столиците се креативен мебел кој што ќе го освои вашиот простор.

Две парчиња се достапни на залиха веднаш,
По трошење на залихата производот ќе биде рачно изработен за период од 14 до 30 дена. 

Circle масите и столиците се креативен мебел кој што ќе го освои вашиот простор. Circle масата е составена од круг подлога поставена на ногарки кои што се закривени за 30 степени и со тоа создаваат уникатно искуство. Оваа маса е изработено од парена бука во две бои крем и црна. Можете да ја користите како маса за во вашата дневна соба, канцеларија за состаноци, фоаје на хотел и ресторан.

  • Материјалите се од Скопје.
  • Рачната изработка е во Скопје.
  • Масата е изработенa од парена бука и е достапнa во две бои: натур и црна.

Сара Симоска е архитект и дизајнер од Скопје. Своите магистарски студии ги има завршено на универзитетот Политекнико ди Милано. Сара има освоено бројни интернационални награди за архитектура и дизајн во Италија, Русија, Србија, Словенија и Шпанија. Првата дизајн колекција мебел Movable  ја објавува во 2020та година, за време на Ковид пандемијата. Во 2021 година, на оваа колекција и се придружија уште 4 други колекции: Mother, Circle, Improv и Click Clack. Сите дизајни на Сара Симоска се изработени од природен материјал дрво, сите се рачна изработка, со големо внимание на деталите.

Како изгледа масата во ентериер

 

 

Димензии 106 × 106 × 30 cm
Боја

натур, црна

Вие исто така би сакале…