Skip to content

Daisy подметач за чаша

ден 250.00

Производот ќе биде рачно изработен за 7-10 дена

Daisy е декоративен рачно изработен елемент, од 100% чисто памучно јаже.

Локација на изработка Скопје

Автор Macriosmk

Техника Макраме

Начин на одржување : Да се внимава на флеки: вода, кафе, чај. Да не се пере.

 

 

Димензии 16 × 16 cm
боја

јаже, темно зелена, земја