Skip to content
Купи!

i Robot Roomba i5 (i5158) – роботска правосмукалка

ден 29,000.00

  • Правосмукање на теписи и тврда површина
  • Површина која може да ја покрие 80 м2 (Доколку не постигне да покрие, се враќа на базна станица и продолжува)
  • Моторот е 3 пати појак од основната верзија Roomba 698
  • Можност за меморирање до 2 спрата површина (мапирање)
  • Поврзување со мобилната апликација iRobot home
  • Можност на креирање на smart maps, поделба на собите на станот по функција и директна команда за чистење на одредена соба
  • Доколку се потроши батеријата, се враќа на базна станица и се полни за онолку квадрати колку што се останати за чистење
mapping Learns and Maps
mapping Room by room cleaning
neat rows Cleans in neat rows
power-lifting suction 10x Power-Lifting Suction*
new features Automatically updates with new features
pets Ideal for homes with pets

техничка спецификација

Содржина на пакетот:
1 Roomba® i5158
1 Базна станица за полнење – Home Base®
1 кабел за напојување
1 дополнителен филтер
Технички податоци:
WiFi: Поврзување со апликацијата iRobot Home
3-степен систем на чистење и тресење и подигање и вшмукување: Premium
Странична четка: Позиционирана под агол од 27°
Глава за чистење: Автоматски и двојни гумени антистатички четки
CarpetBoost™ систем: Не
Dirt Detect®: Да
Индикатор за полн резервоар: Да
Филтер: ХЕПА 13
Сад: AeroForce и перлив
Навигација: жиро навигација
Рачка за носење: Не
Копчиња на роботот: ЧИСТИ И ПРИКЛУЧЕТЕ И ПОСТАВЕТЕ МЕСТО
Лед екран: Светло ѕвонење со гласовни известувања за статусот на роботот
Прагови: До 2 см
Висина на роботот: 9,25 см
Време на вакуумирање за: Цел кат
Време на полнење: до 3 часа
Батерија: Li-Ion
димензија

9-12 m2, 13-15m2, 15-20m2