Skip to content
Купи!

iRobot Roomba i7 (i7150) – роботска правосмукалка

ден 37,000.00

  • Правосмукање на теписи и тврда површина
  • Површина која може да ја покрие 100-110 м2 (Доколку не постигне да покрие, се враќа на базна станица и продолжува)
  • Моторот е 3 пати појак од основната верзија Roomba 698
  • Можност за меморирање до 2 спрата површина (мапирање)
  • Поврзување со мобилната апликација iRobot home во која што дополнителни опции се креирање на зони во дадениот простор (во тие зони може да се напомене да не се правосмука, или да се правосмука во одредени зони)
  • Можност на креирање на smart maps, поделба на собите на станот по функција и директна команда за чистење на одредена соба

2 години гаранција на роботот и 1 година гаранција на батеријата.

Обезбеден сервис на резервни делови.

tick Cleans targeted mess
tick Learns and maps
tick 10x Power-Lifting Suction*
tick Voice assistant** integration
tick Focused cleaning with Dirt Detect™ Technology

 

димензија

9-12 m2, 13-15m2, 15-20m2