Skip to content

AGLAONEMA растение by Indoor Garden

ден 2,000.00

Декоративна градина за ентериер од колекцијата Concrete Gardens – Sophistication (бетонски градини) на Indoor Garden.
Композицијата е аранжирана во уникатен, рачно изработен, лесен бетонски сад.

латинско име на растението: Aglaonema

Само 2 останати на залиха

Одржување:
– индиректна сончева светлина или вештачко осветлување
– пресадување напролет
– 1-2 неделно (штом ќе се исуши површинскиот слој од
супстратот)
*наша препорака: често температурата и влажноста во воздухот се различни во зависност од просторот, затоа повремено (идеално – секој втор ден) проверувајте ја влажноста со допир на површината на супсратот (земјата).
Доколку е сува земјата – полејте.

Вие исто така би сакале…