Skip to content

iRobot Roomba Combo J7 (c7158) – роботска правосмукалка и бришач

ден 65,000.00

  • Правосмукање на теписи и тврда површина
  • Џогирање на тврда површина (кога ќе дојде на тепих, автоматски се затвора делот за џогирање и продолжува со правосмукање)
  • Површина која може да ја покрие 100-110 м2 (Доколку не постигне да покрие, се враќа на базна станица и продолжува)
  • Моторот е 10 пати појак од основната верзија Roomba 698
  • Можност за меморирање до 2 спрата површина (мапирање)
  • Поврзување со мобилната апликација iRobot home во која што дополнителни опции се креирање на зони во дадениот простор (во тие зони може да се напомене да не се правосмука, или да се правосмука во одредени зони)
  • Можност на креирање на smart maps, поделба на собите на станот по функција и директна команда за чистење на одредена соба
  • Предна камера поставена во браник за подобро мапирање на просторот
  • Led светло за ноќно прецизно мапирање и чистење
  • Детекција на предмети и нечистотија од миленици и нивно избегнување

2 години гаранција на роботот и 1 година гаранција на батеријата.

Обезбеден сервис на резервни делови.

Vacuums and mops simultaneously Vacuums and mops simultaneously
Powered by iRobot OS Powered by iRobot OS
Identifies obstacles, avoids hazards Identifies obstacles, avoids hazards
Avoids pet accidents on purpose Avoids pet accidents on purpose
Delivers 10x power-lifting suction¹ Delivers 10x power-lifting suction¹

 

 

димензија

9-12 m2, 13-15m2, 15-20m2