Skip to content

КАКО ДА ПОБЕДИТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

ден 2,000.00

Категорија

МЕЛЕЕМ организира обука на тема : КАКО ДА ПОБЕДИТЕ НА ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН АРХИТЕКТОНСКИ КОНКУРС

Опис: 5 дневна напредна онлајн обука

Почеток: 20ти Февруари-3ти Март 2023 (работни денови)

Со уплатата, автоматски резервирате место за обуката. Бројот на места е неограничен.

Прочитајте повеќе за обуката  https://meleemskopje.com/photoshop-obuka/