Skip to content
Купи!

Love подметач за чаша

ден 200.00

Производот ќе биде рачно изработен за 7-10 дена

Love е декоративен рачно изработен елемент, од 100% чисто памучно јаже.

Локација на изработка Скопје

Автор Macriosmk

Техника Макраме

Начин на одржување : Да се внимава на флеки: вода, кафе, чај. Да не се пере.

 

 

Димензии 23 × 19 cm