Skip to content

My home – Фотографија од Ирма Башеска Ристовска

ден 7,380.00

Фотографијата е испринтана на висококвалитетна хартија – 210 грамска во димензија 40 на 60 cm.
Фотографијата пристига во картонски цилиндар, без рамка.

Ирма Башеска е фотографка, чие портфолио изобилува со фотографии од пејзажи, мистични бои и амбиенти. Таа игра со светлината, ги користи природните појави како облаците и маглата за да создава возбудливи композиции.

Димензии 40 × 60 cm