Skip to content

Како да најдеш работа во странство? Обука

ден 4,000.00

Категорија

МЕЛЕЕМ организира обука на тема : Како да најдеш работа во странство? Обука за архитекти

Опис: 6 часовна обука

Со уплатата, автоматски резервирате место за обуката. Бројот на места е неограничен.

Сите прашања постави ги на info@meleemskopje.com