Skip to content

Alice’s State of Mind – Фотографија од Ирма Башеска Ристовска

ден 11,070.00

Фотографијата е испринтана на висококвалитетна хартија – 210 грамска во димензија 60 на 90 cm.
Фотографијата пристига во картонски цилиндар, без рамка.

Производот ќе биде доставен за 14 дена. 

Ирма Башеска е фотографка, чие портфолио изобилува со фотографии од пејзажи, мистични бои и амбиенти. Таа игра со светлината, ги користи природните појави како облаците и маглата за да создава возбудливи композиции.

Димензии 90 × 60 cm