Skip to content
Купи!

Sunflower рачно изработен памучен декоративен елемент за маса

ден 2,900.00

Производот ќе биде рачно изработен за 7-10 дена

Sunflower е декоративен рачно изработен елемент, од 100% чисто памучно јаже.

Локација на изработка Скопје

Автор Macriosmk

Техника Макраме

Начин на одржување : Да се внимава на флеки: вода, кафе, чај. Да не се пере.

 

 

Димензии 56 × 56 cm