Skip to content

автори

Се случувало да се разбудам од сон за да запишам некои мисли, претежно стихови…-разговор со Игор Лозаноски

Ни беше чест да се запознаеме со Игор Лозаноски, кој е млад, талентиран, инспиративен писател кој оваа година ја објави својата четврта книга. По професија економист со желба за пишување… Read More »Се случувало да се разбудам од сон за да запишам некои мисли, претежно стихови…-разговор со Игор Лозаноски