Skip to content
Home » кафеавобело

кафеавобело

Дали би сакале вашето дете да посетува градинка изработена целосно од дрво?

Во светот на архитектурата, одредени материјали поседуваат уникатна способност да создаваат простори кои не само што се функционални, туку и негуваат и покануваат. Еден таков материјал е дрвото, кое одигра… Read More »Дали би сакале вашето дете да посетува градинка изработена целосно од дрво?

Неконвенционалната свежина на кафените и белите шаховски плочки

Во областа на дизајнот на ентериер, изборот што го правите може да го трансформира просторот од обичен во извонреден. Кога станува збор за подот инспириран од шаховска табла, класичната црно-бела… Read More »Неконвенционалната свежина на кафените и белите шаховски плочки