Skip to content

книги

Како работната маса може да ја зголеми продуктивноста?

Без разлика дали работиме во канцеларија или од дома, доколку нашата работа е врзана со седење пред компјутер, ние поминуваме голем дел од денот седејќи во иста позиција и на… Read More »Како работната маса може да ја зголеми продуктивноста?

Се случувало да се разбудам од сон за да запишам некои мисли, претежно стихови…-разговор со Игор Лозаноски

Ни беше чест да се запознаеме со Игор Лозаноски, кој е млад, талентиран, инспиративен писател кој оваа година ја објави својата четврта книга. По професија економист со желба за пишување… Read More »Се случувало да се разбудам од сон за да запишам некои мисли, претежно стихови…-разговор со Игор Лозаноски