Skip to content

мир

Кои промени да ги направите во домот за да ја намалите анксиозноста

Домот е храм на нашиот живот. Таму поминуваме значителен дел од сите животни процеси: спиење, јадење, разговор со најблиските, релаксација, учење, работа (за оние кои работат од дома) и многу… Read More »Кои промени да ги направите во домот за да ја намалите анксиозноста

Поблиску до природата – зеленило во ентериерот

Започна сезоната на расцветување и озеленување што е одлично време да делуваме паралелно со природата и да го освежиме ентериерот. Во случај да се прашувате зошто да го оплемените просторот… Read More »Поблиску до природата – зеленило во ентериерот