Skip to content

одржливост

Сакам во домот да се забележува дека живеат луѓе и да се чувствува топлина

Моника Стојановска е креативна млада личност од Скопје која што креира предмети преку нејзиниот бренд Mooki инспирирани од секојдневието. Таа исто така пишува поезија која неодамна беше објавена во двете… Read More »Сакам во домот да се забележува дека живеат луѓе и да се чувствува топлина