Skip to content

природа

Безброј бенефити на спиење под отворено небо

Дали знаете дека македонската куќа има чардак, кој што бил простор каде фамилијата можела да ги поминува летните денови. Тука се спиело, се престојувало, се дружеле, пееле песни и многу… Read More »Безброј бенефити на спиење под отворено небо

Поблиску до природата – зеленило во ентериерот

Започна сезоната на расцветување и озеленување што е одлично време да делуваме паралелно со природата и да го освежиме ентериерот. Во случај да се прашувате зошто да го оплемените просторот… Read More »Поблиску до природата – зеленило во ентериерот