Skip to content

софа

Домот од соништата – онлајн работилница

Наслов: Домот од соништатаДата: 25ти МартФормат: ОнлајнТраење: 3 часаКраен рок за пријава: 24ти МартНаменета за : СитеИзнос за пријава: БесплатнаОрганизирано од: OSKA HOMEАрхитект: Сара Симоска Што ќе се работи на оваа работилница? Домот е место каде поминуваме значаен дел… Read More »Домот од соништата – онлајн работилница

Која е инспирацијата за софата UP дизајнирана од Gaetano Pesce?

Фотељата од колекцијата UP на италијанскиот дизајнер Гајтано Пеше, предизвикува бурни реакции во многу различни периоди, а посебно стана актуелна со инсталацијата на плоштадот во Милано каде група на феминистки… Read More »Која е инспирацијата за софата UP дизајнирана од Gaetano Pesce?

Зошто софата Ligne Roset Togo е тренд број 1 во современиот дом?

Периодов Instagram и Pinterest се преплавени со софата од брендот Ligne Roset , моделот Togo. Сите инфлуенсери за дом и дизајн ја претставуваат софата во нивниот дом, стилизирана со современи… Read More »Зошто софата Ligne Roset Togo е тренд број 1 во современиот дом?