Skip to content
Home » спалнасоба

спалнасоба

Транспарентни прегради во домот: Дадете мултифункционалност на просторот

Транспарентните прегради во домот завземаат значајно место во современиот ентериер. Бенефитите од ваквите прегради за домашниот, но и деловниот простор се многубројни. Ваквите прегради можат да го освежат вашиот простор… Read More »Транспарентни прегради во домот: Дадете мултифункционалност на просторот

Зошто спалната соба треба ги има овие две нијанси?

Многу често кога си го уредуваме домот, сме во недоумица за тоа какви бои треба да преовладуваат во нашата спална соба. Колку дизајн во спалната соба е доволно дизајн, а… Read More »Зошто спалната соба треба ги има овие две нијанси?