Skip to content
Home » спиењеподотворенонебо

спиењеподотворенонебо

Безброј бенефити на спиење под отворено небо

Дали знаете дека македонската куќа има чардак, кој што бил простор каде фамилијата можела да ги поминува летните денови. Тука се спиело, се престојувало, се дружеле, пееле песни и многу… Read More »Безброј бенефити на спиење под отворено небо