Skip to content

arrangement

Методот и филозофијата на Marie Kondo

Прогласена за една од 100те највлијателни луѓе во светот според магазинот Times во 2015 година, Marie Kondo е јапонски организационен консултант, писателка и бизнисменка. Таа е најпозната по нејзиниот хипер… Read More »Методот и филозофијата на Marie Kondo