Skip to content

books

Книгите се како воздухот што го дишам, не можам без нив – разговор со Андриана Ристевска @prodolzidacitas

Ја запознавме Андриана или позната како prodolzidacitas преку Instagram. Таа на својот профил нуди огромна датотека на прочитани книги, многу предлози и осврт на истите. Таа е очигледно голем вљубеник во… Read More »Книгите се како воздухот што го дишам, не можам без нив – разговор со Андриана Ристевска @prodolzidacitas