Skip to content

gaetanopesce

Која е инспирацијата за софата UP дизајнирана од Gaetano Pesce?

Фотељата од колекцијата UP на италијанскиот дизајнер Гајтано Пеше, предизвикува бурни реакции во многу различни периоди, а посебно стана актуелна со инсталацијата на плоштадот во Милано каде група на феминистки… Read More »Која е инспирацијата за софата UP дизајнирана од Gaetano Pesce?