Skip to content

togo

Зошто софата Ligne Roset Togo е тренд број 1 во современиот дом?

Периодов Instagram и Pinterest се преплавени со софата од брендот Ligne Roset , моделот Togo. Сите инфлуенсери за дом и дизајн ја претставуваат софата во нивниот дом, стилизирана со современи… Read More »Зошто софата Ligne Roset Togo е тренд број 1 во современиот дом?