Skip to content

Биди дел

Доколку си дизајнер или произведуваш некои рачно изработени предмети и мебел можеш да ни испратиш фотографии на info@oskahome.mk, нашиот тим ќе ги разгледа и ќе ти одговори во најскоро можно време. 

Инаку, 

1. Купи македонски дизајн за во твојот дом.
2. Подари на пријател за некаков важен настан (свадба, селење во нов дом, роденден и друго).
3. Сподели го твојот омилен дизајн на твоите социјални медиуми или со пријател.
4. Испрати им ги дизајните кои ти се допаѓаат како желба за подарок на твоите пријатели.
5. Следи нѐ на социјалните мрежи.