Skip to content

Нашиот пристап

Кои сме ние?

Oskashop е македонска е продавница која што продава уникатни, рачно изработени мебел и производи за дома, од природни и локални материјали. Сите производи кои се продаваат на оваа страна се со највисок квалитет, тие се пријателски настроени спрема природата и човекот. Оваа е-продавница создава простор за македонските дизајнери да ги продадат своите производи пред македонскиот пазар, а во иднина и пошироко. 

Нашата мисија

Нашиот тим константно работи на идентификување на нови, свежи и уникантни македонски брендови кои што дизајнираат безвременски производи. Исто така ние внимаваме на надополнување на производите едни со други, со што сите тие заедно изложени во нашата е продавница создаваат совршена хармонија и пренесуваат енергија на мир, спокој и задоволство. 

Македонски дизајн и рачна изработка

Овие термини веќе 20 години се популарни на интернационалните пазари и ги движат светските економии. Целта на Oskashop е да биде акселератор на локалната бизнис економија преку дизајнот и рачната изработка. Сакаме да им ја доближиме на нашите потрошувачи важноста на купување производи кои се дизајнирани, изработени и од природни материјали од нашата земја. Одлуката да се купи ваков производ прави добро на нас самите, нашата блиска околина и целото општество.